Bezpečnostní světelný závěs Dadisick Vynikající ochrana při lisování kovů v automobilovém průmyslu

Bezpečnostní světelný závěs Dadisick Vynikající ochrana při lisování kovů v automobilovém průmyslu

Shrnutí

Bezpečnost byla vždy jednou z nejdůležitějších priorit v dnešním vysoce konkurenčním a složitém automobilovém průmyslu. Přední společnost v průmyslu výroby automobilových dílů úspěšně zlepšila provozní bezpečnost své továrny přijetím bezpečnostního světelného závěsu DADISICK QS30/20-580W, který účinně předchází nehodám a zraněním.

Bezpečnost byla vždy jednou z nejdůležitějších priorit v dnešním vysoce konkurenčním a komplexním automobilovém průmyslu. Přední společnost v oblasti výroby automobilových dílů úspěšně zlepšila provozní bezpečnost své továrny přijetím bezpečnostního světelného závěsu DADISICK QS30/20-580W, který účinně předchází nehodám a zraněním.
Zákazník pozadí
Náš klient, továrna specializující se na výrobu automobilových kovových dílů, zpracovává každý den velké množství kovových materiálů pro potřeby automobilového průmyslu. Práce s vysokorychlostními lisovacími stroji však také přináší potenciální rizika, která mohou při vysokých rychlostech představovat hrozbu pro operátory a pracovní prostředí.
Bezpečnostní světelný závěs Dadisick Vynikající ochrana při lisování kovů v automobilovém průmyslu
Výzva:
- Bezpečnost obsluhy:
Provozní rychlost vysokorychlostních lisů je velmi vysoká a obsluha musí dokončit úkoly ve velmi krátkém čase, což zvyšuje riziko nehod.
- Prevence skřípnutí a nárazu:
Během procesu lisování kovů může rychlý pohyb mechanických částí způsobit sevření nebo náraz, což ohrozí zdraví obsluhy.
- Dodržování předpisů:
Aby zákazníci vyhověli místním předpisům a bezpečnostním normám, potřebují spolehlivé bezpečnostní zařízení k zajištění bezpečnosti obsluhy.

Řešení:
Pro řešení těchto problémů doporučujeme našim zákazníkům bezpečnostní světelný závěs QS30/20-580W DADISICK. Tento bezpečnostní světelný závěs má následující vlastnosti:
- Vysoká spolehlivost: QS30/20-580W využívá pokročilou infračervenou technologii ke spolehlivé detekci jakéhokoli předmětu nebo osoby vstupující do nebezpečné oblasti a okamžitě se vypne, když je zjištěno nebezpečí, aby se minimalizovalo riziko nehod.
- Přesnost: Bezpečnostní mřížka poskytuje paprsek světla s vysokým rozlišením, který přesně detekuje polohu kovu nebo jiných předmětů, aby se zabránilo přiskřípnutí nebo nárazu.
- Shoda s předpisy: QS30/20-580W vyhovuje mezinárodním bezpečnostním normám, což pomáhá zákazníkům dodržovat místní předpisy a snížit riziko právní odpovědnosti.
- Snadná instalace a údržba: Instalace bezpečnostní světelné závory DADISICK je jednoduchá a levná na údržbu, což zajišťuje dlouhodobou spolehlivost.

Výsledek:
Přijetím bezpečnostního světelného závěsu DADISICK QS30/20-580W naši zákazníci úspěšně zlepšili provozní bezpečnost svých závodů. Snižují nejen riziko nehod a zranění, ale také zvyšují pocit bezpečí a efektivitu práce obsluhy.
Tento bezpečnostní světelný závěs chrání nejen zdraví operátora, ale také dobrou pověst a právní odpovědnost zákazníka. V konkurenčním průmyslu výroby automobilových dílů se bezpečnostní infračervená mřížka stala nepostradatelným nástrojem, který zajišťuje hladké výrobní procesy a bezpečnost zaměstnanců.
představované výrobky
QO62-10-610-2BB|Snímač bezpečnostní světelné závory|DADISICK
Rozteč paprsků: 10 mm Počet optických os: 62 Výška ochrany: 610 mm Výstupy pro bezpečnostní závěsy (OSSD): 2 PNP
QT32-20-620-2BB|Kryty světla pro ohraňovací lisy|DADISICK
Rozteč paprsků:20mm Počet optických os: 32 Ochranná výška: 620mm Bezpečnostní senzory pro výstup stroje (OSSD):2 PNP
KT20-36-700-2BB|ochrana děrovacího lisu|DADISICK
Rozteč paprsků: 20 mm Počet optických os: 36 Ochranná výška: 700 mm Výstupy Safety Curtain (OSSD):2 PNP
QM120-5-595-2BA|Bezpečnostní světelné závěsy pro lisovací brzdy|DADISICK
Rozteč paprsků: 5 mm Počet optických os: 120 Ochranná výška: 595 mm Výstupy bezpečnostní clony (OSSD): 2 PNP