Bezpečnostní světelné závěsy zlepšují bezpečnost pracoviště pro zařízení na bázi silikonových plátků

Bezpečnostní světelné závěsy zlepšují bezpečnost pracoviště pro zařízení na bázi silikonových plátků

Shrnutí

Tento klient je známý podnik v polovodičovém průmyslu, kde je přesnost a bezpečnost rozhodující. Předložili nám konkrétní výzvu: zlepšit bezpečnost zařízení na bázi křemíkových plátků. V high-tech prostředí, kde personál pracuje s citlivými stroji, má bezpečnost prvořadý význam.

Ve společnosti DADISICK se náš závazek k bezpečnosti rozšiřuje do všech koutů průmyslového prostředí. V tomto příběhu zákazníka se ponoříme do toho, jak náš špičkový bezpečnostní světelný závěs hraje klíčovou roli při zlepšování bezpečnosti na pracovišti pro jednoho z našich vážených zákazníků.
Pozadí zákazníka:
Tento klient je známý podnik v polovodičovém průmyslu, kde je přesnost a bezpečnost rozhodující. Předložili nám konkrétní výzvu: zlepšit bezpečnost zařízení na bázi křemíkových plátků. V high-tech prostředí, kde personál pracuje s citlivými stroji, je bezpečnost prvořadá.
Řešení: Bezpečnostní světelný závěs DADISICK
Bezpečnostní světelné závěsy zlepšují bezpečnost na pracovišti pro zařízení na bázi silikonových plátků
Náš tým doporučil instalaci bezpečnostních světelných závěsů DADISICK speciálně navržených pro průmyslový design prostředí. Tyto světelné závory využívají pokročilou technologii k detekci přítomnosti předmětů nebo osob a zajišťují bezpečný provoz strojů. Zákazníci uznávají hodnotu tohoto řešení při zlepšování bezpečnostních protokolů.

1. Chraňte průmyslové prostředí
Bezpečnostní světelné závěsy DADISICK tvoří ochrannou bariéru v průmyslovém prostředí a nepřetržitě monitorují přítomnost předmětů nebo osob. Často se používají ve vysoce rizikových oblastech, kde fungují jako bdělé strážce, zajišťují bezpečný provoz strojů a předcházejí potenciálním nehodám.

2. Okamžitá detekce pro zvýšení bezpečnosti
Skutečnou výhodou bezpečnostního světelného závěsu DADISICK je jeho schopnost rychlé detekce. Když objekt nebo osoba vstoupí do chráněného prostoru, závěs okamžitě zareaguje. Tato reakce se může pohybovat od varování personálu až po automatické zastavení strojů, aby se předešlo nehodám.
Výsledek: Zlepšení bezpečnosti na pracovišti
Celkově měly bezpečnostní světelné závěsy DADISICK hluboký dopad na bezpečnost jejich pracoviště. Poskytováním kritické vrstvy ochrany a možností okamžité detekce výrazně zlepšují celkovou bezpečnost zařízení.
Zákazníci nyní pracují s důvěrou s vědomím, že zaměstnanci a citlivá zařízení jsou chráněni na nejvyšší úrovni. DADISICK je i nadále lídrem v oblasti průmyslových řešení bezpečnosti životního prostředí a jsme hrdí na to, že můžeme naši bezpečnostní světelnou závoru doporučit organizacím, které chtějí zvýšit bezpečnost a zajistit hladký provoz strojů.
představované výrobky
QT06-20-100-2BB|Snímač světelné záclony|DADISICK
Rozteč paprsků:20mm Počet optických os: 6 Ochranná výška: 100mm Bezpečnostní senzory pro výstup stroje (OSSD):2 PNP
Vyhýbání se překážkám na 20 m – laserový skenovací radar – DADISICK
20m vzdálenost, Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.
QO34-40-1320-2BB|Snímač světelné mřížky|DADISICK
Rozteč paprsků: 40 mm Počet optických os: 34 Ochranná výška: 1320 mm Výstupy pro bezpečnostní závěsy (OSSD): 2 PNP
Bezpečnostní relé Ter-A
bezpečnostní relé pro bezpečnostní světelné závěsy Dadisick