Špičkový průlom v účinnosti automatického třídění

Špičkový průlom v účinnosti automatického třídění

Shrnutí

Zákazníkem je logistická společnost, která čelí velkým výzvám při zpracování velkých zakázek. Objem zakázek se neustále zvyšuje, což vyžaduje vyšší rychlost a přesnost. Ruční třídění již nemůže uspokojit poptávku a naléhavě potřebují inovativní řešení pro zvýšení efektivity.

Jako výrobce bezpečnostních světelných závěsů DADISICK hluboce rozumíme klíčové pozici automatického třídění v odvětví logistiky. Dnes se podělíme o vzrušující příběh, který odhaluje, jak zavedení naší technologie bezpečnostních světelných závěsů dosáhlo skoku v účinnosti automatického třídění.
Pozadí zákazníka:
Tento klient je přední logistickou společností v oboru a zavázal se poskytovat efektivní a spolehlivá řešení dodavatelského řetězce. S neustálým růstem poptávky na trhu si však uvědomují, že je třeba přijmout inovativní technologie, aby vyhovovaly potřebám zákazníků a udržely si vedoucí postavení v silně konkurenčním odvětví.
Řešení: Představení bezpečnostního světelného závěsu DADISICK
Bezpečnostní světelná mřížka Muting Peak Průlom v účinnosti automatického třídění
Zákazník se dozvěděl o technologii bezpečnostních světelných závor DADISICK a rozhodl se zavést ji do svého automatizovaného procesu třídění. Náš bezpečnostní světelný závěs je pokročilá technologie, která dokáže sledovat polohu objektů v reálném čase a přeměnit celou třídící oblast na virtuální bezpečnou oblast. Zavedení tohoto konceptu přináší zákazníkům nové příležitosti.

Zlepšete efektivitu automatického třídění
Nejprve pomáháme našim zákazníkům při instalaci bezpečnostních světelných závěsů kolem jejich automatizovaných třídicích systémů. Tyto světelné závory umožňují sledování polohy zboží v prostoru třídění v reálném čase, včetně krabic a balíků.
Jakmile světelné závory detekují polohu zboží, okamžitě pošlou signál, aby informovaly automatizovaný třídič, aby provedl akci ve správný čas a na správném místě. Toto inteligentní uspořádání výrazně snižuje potenciální kolize a chyby a zlepšuje efektivitu třídění.
Výsledky a úspěchy
Zákazníci rychle viděli zlepšení. Jejich automatizovaný proces třídění se stal rychlejším a přesnějším, čímž se snížilo riziko poškození a chybné dodávky zboží. Výrazně se zlepšila rychlost zpracování objednávek a také se výrazně zvýšila spokojenost zákazníků. Pracovní prostředí pro zaměstnance se zároveň stalo bezpečnějším a snížilo se riziko úrazu.
Zavedením technologie bezpečnostních světelných závor DADISICK zákazník úspěšně zlepšil efektivitu automatického třídění a čelil rychle rostoucím logistickým výzvám. Tento příběh zdůrazňuje klíčovou roli bezpečnostní světelné závory v oblasti automatického třídění a také ukazuje, jak zajistit vynikající klientský server přijetím inovativní technologie ke zlepšení provozní efektivity. Jsme hrdí na to, že můžeme zákazníkům a dalším logistickým společnostem poskytovat takové řešení, a inspiruje nás to k dalším inovacím a vytváření větší hodnoty pro zákazníky.
představované výrobky
QM248-5-1235-2BA|Závěsy pro bezpečnost stroje|DADISICK
Rozteč paprsků: 5 mm Počet optických os: 248 Ochranná výška: 1235 mm Výstupy Safety Curtain (OSSD):2 PNP
QM304-2.5-757.5-2BA|Infračervený bezpečnostní světelný závěs|DADISICK
Rozteč paprsků: 2,5 mm Počet optických os: 304 Výška ochrany: 757,5 mm Výstupy Safety Curtain (OSSD):2 PNP
QL04-20-60BRF21B|Měření světelných závěsů|DADISICK
Rozteč paprsků: 20mm Počet optických os: 4 Ochranná výška: 60mm
QCE46-40-1800 2BB|Snímač bezpečnostní bariéry|DADISICK
Rozteč paprsků: 40 mm Počet optických os: 46 Ochranná výška: 1800 mm Výstupy senzorů bezpečnostní bariéry (OSSD)2 PNP