Důležité bezpečnostní vylepšení pro instalaci tiskových strojů

Důležité bezpečnostní vylepšení pro instalaci tiskových strojů

Shrnutí

Proces instalace tiskových strojů obvykle zahrnuje složité pohyby a seřizování stroje a zaměstnanci musí během tohoto procesu úzce spolupracovat se stroji. V tomto případě je zásadní zajištění osobní bezpečnosti zaměstnanců. Náš klient, výrobce tiskových zařízení, také čelí této výzvě.

Jako výrobce průmyslových bezpečnostních produktů se DADISICK vždy zaměřoval na poskytování vynikajících bezpečnostních řešení pro zajištění osobní bezpečnosti zaměstnanců při instalaci tiskových strojů. Dnes se chceme podělit o případ, jak používat bezpečnostní koberce ke zvýšení bezpečnosti instalace tiskových strojů.
Pozadí zákazníka:
Proces instalace tiskových strojů obvykle zahrnuje složité pohyby a seřizování stroje a zaměstnanci musí během tohoto procesu úzce spolupracovat se stroji. V tomto případě je zásadní zajištění osobní bezpečnosti zaměstnanců. Této výzvě čelí i náš klient, výrobce tiskových zařízení.
Řešení: Představení bezpečnostního světelného závěsu DADISICK
Důležité bezpečnostní vylepšení bezpečnostní podložkou pro instalaci tiskových strojů
Klientská společnost se dozvěděla o technologii bezpečnostních koberců DADISICK a rozhodla se ji zavést do procesu instalace tiskových strojů. Náš bezpečnostní koberec lze vnímat jako virtuální ochrannou vrstvu umístěnou kolem stroje, která monitoruje aktivity mezi zaměstnanci a stroji. Zavedení této technologie poskytuje klientovi další zabezpečení.

1. Implementace a efektivita
Nejprve pomáháme zákazníkům s umístěním bezpečnostních koberců na místo instalace tiskařských strojů. Tyto světelné závory dokážou sledovat polohu zaměstnanců v reálném čase. Když zaměstnanci vstoupí do nebezpečného prostoru, světelná závora vydá výstražný signál a okamžitě zastaví provoz stroje. Toto inteligentní uspořádání účinně předchází potenciálním nehodám.

2. Výsledky a hodnota
Zavedením technologie bezpečnostních koberců DADISICK zákazníci úspěšně zvýšili bezpečnost procesu instalace svých tiskových strojů. Zaměstnanci mají během pracovního procesu větší klid a bezpečnostní koberec poskytuje další vrstvu ochrany pro zajištění jejich osobní bezpečnosti. To nejen pomáhá snižovat riziko nehod, ale také zlepšuje efektivitu a efektivitu práce a přináší zákazníkům skutečnou hodnotu.
Závěr
Tento případ zdůrazňuje klíčovou roli bezpečnostních koberců DADISICK při instalaci tiskových strojů a také to, jak zlepšit bezpečnost zaměstnanců, snížit rizika nehod a poskytnout zákazníkům praktickou hodnotu zavedením inovativních technologií. Nadále budeme odhodláni poskytovat zákazníkům vynikající bezpečnostní řešení, která jim pomohou uspět na konkurenčním trhu.
představované výrobky
Řada DT14|Rubber Hybrid Safety Rohože|DADISICK
Bezpečnostní koberec je technologie, která prostřednictvím snímání tlaku sleduje rozložení tlaku na koberci.
Řada DT15|Gumové bezpečnostní rohože|DADISICK
Bezpečnostní koberec je technologie, která prostřednictvím snímání tlaku sleduje rozložení tlaku na koberci.
Bezpečnostní rohože řady DT11|PVC|DADISICK
Bezpečnostní koberec je technologie, která prostřednictvím snímání tlaku sleduje rozložení tlaku na koberci.
Bezpečnostní relé QRSN
bezpečnostní relé pro bezpečnostní světelné závěsy Dadisick