Bezpečnost tiskového lakovacího stroje Vylepšená pomocí bezpečnostního senzoru světelné závory

Bezpečnost tiskového lakovacího stroje Vylepšená pomocí bezpečnostního senzoru světelné závory

Shrnutí

Náš zákazník je profesionální výrobce tiskových lakovacích strojů, který se věnuje výrobě efektivních tiskových a lakovacích zařízení. Tyto stroje jsou obvykle provozovány při vysokých rychlostech, včetně nebezpečných součástí, jako jsou rotující bubny a potahovací trysky. Uvědomili si důležitost poskytování dodatečné bezpečnostní ochrany pro operátory.

Jako výrobce průmyslové bezpečnosti se DADISICK vždy zavázal poskytovat vynikající bezpečnostní řešení k zajištění bezpečnosti zákazníků v různých průmyslových odvětvích během jejich provozu. Dnes se chceme podělit o případ zákazníka o tom, jak jsme výrobci tiskových potahovacích strojů poskytli bezpečnostní vylepšení.
Pozadí zákazníka:
Náš zákazník je profesionální výrobce tiskových potahovacích strojů, který se věnuje výrobě efektivních tiskařských a potahovacích zařízení. Tyto stroje jsou obvykle provozovány při vysokých rychlostech a zahrnují nebezpečné součásti, jako jsou rotující bubny a potahovací trysky. Uvědomili si důležitost poskytování dodatečné bezpečnostní ochrany pro operátory.
Bezpečnost tiskového lakovacího stroje Vylepšená pomocí bezpečnostního senzoru světelné závory
Řešení: Představení bezpečnostního světelného závěsu DADISICK

Zákazníkovi jsme představili naši technologii bezpečnostních světelných závor DADISICK a doporučili její integraci do jejich tiskových lakovacích strojů. Bezpečnostní světelné závory lze vnímat jako virtuální ochrannou bariéru, která může v reálném čase sledovat polohu operátorů. Když se někdo přiblíží k nebezpečné zóně, světelná závora okamžitě spustí signál zastavení, aby byla zajištěna jeho bezpečnost.
Implementace a dopad
Zákazník se rozhodl nainstalovat na své tiskové lakovací stroje bezpečnostní světelné závěsy DADISICK. Tyto světelné závory byly pečlivě umístěny kolem nebezpečných oblastí a sloužily jako zásadní bezpečnostní bariéra mezi zaměstnanci a strojním zařízením. Když někdo nebo předmět vstoupí do nebezpečné zóny, světelné závory okamžitě zastaví provoz zařízení a zabrání možnému poškození.
Výsledky a hodnota
Zavedením technologie bezpečnostních světelných závor DADISICK náš zákazník úspěšně zvýšil bezpečnost provozu svého tiskového lakovacího stroje. Nejen, že zvýšily důvěru zaměstnanců v bezpečnost, ale také snížily riziko nehod a ztrát. To nejen pomáhá chránit zaměstnance, ale také zvyšuje spolehlivost zařízení a efektivitu výroby a přináší zákazníkovi hmatatelnou hodnotu.
Závěr
Tento případ zdůrazňuje kritickou roli bezpečnostních světelných závor DADISICK v operacích tiskařských lakovacích strojů a jak zavedení inovativní technologie může zvýšit provozní bezpečnost, snížit rizika nehod a poskytnout zákazníkům skutečnou hodnotu. I nadále se budeme snažit nabízet výjimečná bezpečnostní řešení, která našim zákazníkům pomohou uspět na konkurenčním trhu.
představované výrobky
QT06-20-100-2BB|Snímač světelné záclony|DADISICK
Rozteč paprsků:20mm Počet optických os: 6 Ochranná výška: 100mm Bezpečnostní senzory pro výstup stroje (OSSD):2 PNP
QO36-40-1400-2BB|Snímač plochy|DADISICK
Rozteč paprsků: 40 mm Počet optických os: 36 Ochranná výška: 1400 mm Výstupy pro bezpečnostní závěsy (OSSD): 2 PNP
QM10-40-360-2BB|Machine Light Curtains|DADISICK
Rozteč paprsků: 40 mm Počet optických os: 10 Ochranná výška: 360 mm Výstupy Safety Curtain (OSSD):2 PNP
QZ20-30-570-BA|Závěsový senzor|DADISICK
Rozteč paprsků: 30 mm Počet optických os: 20 Ochranná výška: 570 mm Výstupy pro bezpečnostní světelné záclony (OSSD): 1 PNP