Bezpečnostní aplikace 2D LiDAR skeneru v nebezpečných oblastech

Bezpečnostní aplikace 2D LiDAR skeneru v nebezpečných oblastech

Shrnutí

Naším klientem je společnost, která vyrábí průmyslová zařízení a jejich výrobní linky mají některá potenciální nebezpečná místa, která vyžadují zajištění bezpečné vzdálenosti mezi operátory a stroji. Hledali pokročilou bezpečnostní technologii, která by zvýšila bezpečnost těchto nebezpečných oblastí.

V nebezpečných oblastech je zásadní zajistit bezpečnou vzdálenost mezi lidmi a předměty. Rádi bychom se podělili o případ zákazníka o tom, jak instalace skeneru LD-05DN 2D LiDAR v nebezpečných oblastech zlepšila bezpečnost.
Pozadí zákazníka:
Naším klientem je společnost, která vyrábí průmyslová zařízení a jejich výrobní linky mají některá potenciálně nebezpečná místa, která vyžadují zajištění bezpečné vzdálenosti mezi operátory a stroji. Hledali pokročilou bezpečnostní technologii, která by zvýšila bezpečnost těchto nebezpečných oblastí.
Bezpečnostní aplikace 2D LiDAR skeneru v nebezpečných oblastech
Představení 2D LiDAR skeneru LD-05DN
Klientovi jsme představili technologii skeneru LD-05DN 2D LiDAR. Tento skener dokáže nepřetržitě detekovat blízkost lidí nebo předmětů v nebezpečných oblastech v reálném čase. Pomocí laserových paprsků měří vzdálenosti a vytváří 2D mapy okolního prostředí. Když zjistí, že se lidé nebo předměty přibližují příliš blízko, spustí okamžitou reakci, jako je zastavení provozu příslušného zařízení, aby byla zajištěna bezpečnost.

Implementace a výsledky
Klient se rozhodl nainstalovat skener LD-05DN 2D LiDAR do svých nebezpečných prostor, pokrývajících potenciální nebezpečné zóny. Tento skener nejen zlepšil bezpečnost operátorů, ale také snížil riziko potenciálních nehod a kolizí strojů.

Výsledky a hodnota
Zavedením technologie skeneru LD-05DN 2D LiDAR náš klient úspěšně zvýšil úroveň bezpečnosti svých nebezpečných oblastí. To pomohlo ochránit operátory před potenciálními riziky a zároveň zajistit kontinuitu a efektivitu jejich výroby.
Závěr
Tento případ zdůrazňuje klíčovou roli skeneru LD-05DN 2D LiDAR při zvyšování bezpečnosti v nebezpečných oblastech a jak zavedení inovativní technologie může zlepšit bezpečnost a snížit rizika a vytvořit skutečnou hodnotu pro klienty. Rozumíme výzvám, kterým čelí výrobní průmysl, a budeme i nadále poskytovat řešení upgradu bezpečnosti pro podobné klienty, které jim pomohou vytvářet bezpečnější a efektivnější pracovní prostředí.
představované výrobky
5m vyhýbání se překážkám – laserový skenovací radar – DADISICK
5m vzdálenost,Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.
Vyhýbání se překážkám na 20 m – laserový skenovací radar – DADISICK
20m vzdálenost, Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.
Ultrazvukové snímače řady CSB12
Ultrazvukové senzory jsou zařízení, která používají zvukové vlny k měření vzdálenosti.