Aplikace bezpečnostního senzoru světelné clony DADISICK na lešticím stroji

Aplikace bezpečnostního senzoru světelné clony DADISICK na lešticím stroji

Shrnutí

Naším zákazníkem je specializovaný výrobce vysoce přesných zařízení včetně leštících strojů používaných k povrchové úpravě různých obrobků. Vzhledem k zapojení rotujících a vysokorychlostně se pohybujících částí do operací leštících strojů pro ně byla bezpečnost vždy hlavním zájmem.

DADISICK se zavázal poskytovat pokročilá bezpečnostní řešení, zejména v provozech s vysoce přesnými zařízeními. Zde je případ zákazníka o tom, jak instalace senzoru bezpečnostní světelné závory modelu DADISICK QCE16/20-20-300 na lešticím stroji zlepšila bezpečnost.
Pozadí zákazníka:
Naším zákazníkem je specializovaný výrobce vysoce přesných zařízení včetně leštících strojů používaných pro povrchovou úpravu různých obrobků. Vzhledem k zapojení rotujících a vysokorychlostně se pohybujících částí do operací leštících strojů pro ně byla bezpečnost vždy hlavním zájmem.
Představení bezpečnostního senzoru světelné clony modelu DADISICK QCE16/20-20-300
Aplikace bezpečnostního senzoru světelné clony DADISICK na lešticím stroji
Společnost DADISICK představila zákazníkovi technologii senzoru bezpečnostní světelné závory modelu QCE16/20-20-300. Tento senzor dokáže vytvořit vnímatelnou bezpečnostní zónu kolem leštícího stroje. Využívá vysoce citlivou technologii detekce paprsku pro nepřetržité sledování přítomnosti předmětů nebo osob v operační oblasti. Když předmět vstoupí do omezené zóny, senzor spustí okamžitou reakci, jako je zastavení lešticího stroje, aby byla zajištěna bezpečnost.

Implementace a výsledky
Zákazník se rozhodl nainstalovat senzor bezpečnostní světelné závory modelu DADISICK QCE16/20-20-300 na svůj leštící stroj, pokrývající oblasti, kde existovala potenciální nebezpečí. Tyto senzory fungovaly jako ochranné bariéry pro operace leštících strojů a zajišťovaly bezpečnost obsluhy a okolního zařízení.
Výsledky a hodnota
Zavedením technologie senzoru bezpečnostní světelné závory modelu DADISICK QCE16/20-20-300 náš zákazník úspěšně zlepšil bezpečnost provozu svých leštících strojů. To pomohlo ochránit operátory před potenciálními nebezpečími a zároveň zajistit přesnost procesu leštění.
Závěr
Tento případ zdůrazňuje klíčovou roli senzorů bezpečnostních světelných závor DADISICK ve vysoce přesných provozech zařízení a jak zavedení inovativní technologie může zvýšit bezpečnost, snížit rizika a vytvořit skutečnou hodnotu pro zákazníky. DADISICK bude i nadále poskytovat vynikající bezpečnostní řešení pro průmysl výroby vysoce přesných zařízení, aby zákazníkům pomohla vytvořit bezpečnější a efektivnější pracovní prostředí.
představované výrobky
QCE16-20-300 2BB|světelné kryty pro ohraňovací lisy|DADISICK
Rozteč paprsků: 20 mm Počet optických os: 16 Ochranná výška: 300 mm Světelné kryty pro výstupy ohraňovacích lisů (OSSD)2 PNP
QL04-20-60BRF21B|Měření světelných závěsů|DADISICK
Rozteč paprsků: 20mm Počet optických os: 4 Ochranná výška: 60mm
Bezpečnostní relé QRSN
bezpečnostní relé pro bezpečnostní světelné závěsy Dadisick
QCE20-20-380 2BB|Závěsy pro bezpečnost stroje|DADISICK
Rozteč paprsků: 20 mm Počet optických os: 20 Ochranná výška: 380 mm Výstupy strojních bezpečnostních závěsů (OSSD)2 PNP