Úspěšná aplikace bezpečnostních světelných závěsů DADISICK na automatizovaná zařízení

Úspěšná aplikace bezpečnostních světelných závěsů DADISICK na automatizovaná zařízení

Shrnutí

Přední výrobce automatizovaných zařízení zaměřených na výrobu vysoce inteligentních a automatizovaných strojů pro zvýšení efektivity výroby.

DADISICK se zavázal poskytovat pokročilá bezpečnostní řešení, zejména v provozech s vysoce přesnými zařízeními. Zde je případ zákazníka o tom, jak instalace senzoru bezpečnostní světelné závory modelu DADISICK QCE16/20-20-300 na lešticím stroji zlepšila bezpečnost.
Pozadí zákazníka:
Přední výrobce automatizovaných zařízení zaměřených na výrobu vysoce inteligentních a automatizovaných strojů pro zvýšení efektivity výroby.
Výzva
Zákazník čelil výzvě zajištění bezpečnosti a spolehlivosti provozu svých automatizovaných zařízení. Tyto automatizované stroje provádějí na výrobní lince různé úkoly, které zahrnují složité pohyby a kontakt s obrobky. Proto byla ochrana operátorů před potenciálními riziky nanejvýš důležitá.
Použití senzoru bezpečnostní světelné mřížky: Bezpečnostní světelné závěsy DADISICK na automatizovaných zařízeních
Řešení: Bezpečnostní světelné závěsy DADISICK QE12/40-440 2BB
Technický tým společnosti DADISICK spolupracoval se zákazníkem na identifikaci nebezpečných oblastí na každém automatizovaném stroji. Jako klíčové řešení zvolili bezpečnostní světelné závěsy DADISICK QE12/40-440 2BB.

Implementace
Po určení místa instalace ve spolupráci se zákazníkem profesionální instalační tým společnosti DADISICK rychle nainstaloval bezpečnostní světelné závěsy kolem nebezpečných oblastí každého automatizovaného stroje. Tyto bezpečnostní světelné závory okamžitě fungovaly jako ochranné bariéry, schopné v reálném čase monitorovat objekty nebo personál v provozní oblasti.

Výsledek
Po instalaci bezpečnostních světelných závěsů DADISICK QE12/40-440 2BB se automatizované provozy zařízení zákazníka staly bezpečnějšími a spolehlivějšími. Hlavní dosažené výsledky byly následující:

1. Zajištění bezpečnosti operátora:
Bezpečnostní světelné závory DADISICK zajistily, aby se obsluha nedopatřením nedostala do nebezpečných prostor, čímž se snížilo riziko potenciálních nehod.
2. Zlepšená efektivita výroby:
Zvýšená bezpečnost automatizovaných zařízení jim umožnila pracovat stabilněji a efektivněji, což vedlo ke zvýšení efektivity výroby.
3. Snížení nákladů:
Snížení potenciálních rizik poškození operátorů a zařízení snížilo náklady na údržbu a opravy.
4. Soulad s předpisy:
Provoz zákazníka byl v souladu s předpisy a standardy průmyslové bezpečnosti, což eliminovalo obavy z regulačních problémů.
Závěr
Bezpečnostní světelné závěsy DADISICK poskytly zákazníkovi spolehlivé bezpečnostní řešení, které zajistilo nejen bezpečný provoz automatizovaných zařízení, ale také zvýšilo efektivitu výroby.
Tento případ podtrhuje odbornost a schopnosti společnosti DADISICK v oblasti průmyslové bezpečnosti a její odhodlání vytvářet skutečnou hodnotu pro zákazníky. Budou se i nadále snažit poskytovat vynikající bezpečnostní řešení pro více zákazníků a zajistit tak bezpečnější a spolehlivější pracovní prostředí.
představované výrobky
QM24-80-1840-2BB|Laserový záclonový senzor|DADISICK
Rozteč paprsků: 80 mm Počet optických os: 24 Ochranná výška: 1840 mm Výstupy bezpečnostní clony (OSSD):2 PNP
QCE38-40-1480 2BB|Ochrana stroje na světelné závěsy|DADISICK
Rozteč paprsků: 40mm Počet optických os: 38 Ochranná výška: 1480mm Světelné závory výstupy hlídání stroje (OSSD)2 PNP
QL04-20-60BRF21B|Měření světelných závěsů|DADISICK
Rozteč paprsků: 20mm Počet optických os: 4 Ochranná výška: 60mm
Bezpečnostní relé QRSN
bezpečnostní relé pro bezpečnostní světelné závěsy Dadisick