Laserový radar pro vyhýbání se překážkám DADISICK LD-05DP: Spolehlivá podpora pro inteligentní roboty AGV

Laserový radar pro vyhýbání se překážkám DADISICK LD-05DP: Spolehlivá podpora pro inteligentní roboty AGV

Shrnutí

Společnost specializující se na výrobu inteligentních vozíků AGV (Automated Guided Vehicle) široce používaných v oblasti automatizovaného skladování a logistiky.

DADISICK se zavázal poskytovat pokročilá bezpečnostní řešení, zejména v provozech s vysoce přesnými zařízeními. Zde je případ zákazníka o tom, jak instalace senzoru bezpečnostní světelné závory modelu DADISICK QCE16/20-20-300 na lešticím stroji zlepšila bezpečnost.
Pozadí zákazníka:
Společnost specializující se na výrobu inteligentních vozíků AGV (Automated Guided Vehicle), široce používaných v oblasti automatizovaného skladování a logistiky.
Výzva
V oblasti automatizovaných skladových a logistických operací má prvořadý význam zajištění bezpečného provozu vozíků AGV a předcházení kolizím při navigaci. Zákazník požadoval účinnou detekci překážek a navigační senzor pro navigaci ve složitých provozních prostředích.
DADISICK LD-05DP Laser LiDAR pro vyhýbání se překážkám pro inteligentní roboty AGV
Řešení: DADISICK LD-05DP laserový radar pro vyhýbání se překážkám
Zákazník se rozhodl pro laserový radar pro vyhýbání se překážkám DADISICK LD-05DP jako základní senzor pro své vozíky AGV. Tento 5metrový systém LiDAR pro vyhýbání se překážkám je vysoce spolehlivým řešením pro detekci překážek a navigaci.

Pracovní princip
Laserový radar pro vyhýbání se překážkám DADISICK LD-05DP funguje tak, že vysílá laserové paprsky a měří dobu, za kterou se laserové paprsky odrazí zpět po dopadu na objekty v okolí. Dokáže přesně detekovat překážky v okolním prostředí, včetně zdí, skládaného zboží a dalších vozidel.

Implementace a výsledky
Po instalaci překážkového laserového radaru DADISICK LD-05DP dosáhly vozíky zákazníka AGV následujících klíčových výsledků:
1. Účinné vyhýbání se překážkám:
Laserový radar dokáže detekovat přítomnost překážek v reálném čase, což umožňuje vozíkům AGV rychle podniknout úhybné akce a snížit tak riziko kolize.
2. Přesná navigace:
LD-05DP poskytuje vysoce přesná navigační data, což umožňuje vozíkům AGV přesně navigovat a vykonávat úkoly, čímž zlepšuje provozní efektivitu.
3. Zvýšená bezpečnost:
Bezpečnost AGV vozíků se výrazně zlepšila, operátory a další zařízení již nejsou ohroženy potenciálními nebezpečími.
Závěr
Laserový radar pro vyhýbání se překážkám DADISICK LD-05DP poskytuje spolehlivou bezpečnostní a navigační podporu pro vozíky zákazníka AGV, čímž jim pomáhá dosáhnout vyšší efektivity a bezpečnosti v oblasti automatizovaného skladování a logistiky.
Tento případ zdůrazňuje vynikající technologii a řešení společnosti DADISICK v oblasti senzorů pro automatizovaná zařízení, které vytvářejí skutečnou hodnotu pro podnikání jejich zákazníků. Budou i nadále usilovat o poskytování vysoce kvalitních bezpečnostních a navigačních senzorů pro více průmyslových odvětví, aby zajistili efektivnější a bezpečnější provoz.
představované výrobky
20m Navigační Safety|Laser Scanning Radar|DADISICK
Dosah snímání 20m, Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.
Vyhýbání se překážkám na 20 m – laserový skenovací radar – DADISICK
20m vzdálenost, Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.
Měřicí vzdálenost 50 m – laserový skenovací radar – DADISICK
Dosah snímání 50 m, Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.
5m vyhýbání se překážkám – laserový skenovací radar – DADISICK
5m vzdálenost,Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.