Aplikace laserového radaru DADISICK LD2030A2 v provozech přístavních jeřábů

Aplikace laserového radaru DADISICK LD2030A2 v provozech přístavních jeřábů

Shrnutí

Velká společnost s kontejnerovými terminály se sídlem v přístavním městě hledala spolehlivé řešení, jak zvýšit bezpečnost a efektivitu svých jeřábových operací. Jejich hlavním úkolem bylo zajistit, aby se jeřáby v rušném přístavním prostředí nesrazily s jinými vozidly, nákladem nebo personálem.

Pozadí zákazníka:
Velká společnost s kontejnerovými terminály sídlící v přístavním městě hledala spolehlivé řešení, jak zvýšit bezpečnost a efektivitu svých jeřábových operací. Jejich hlavním úkolem bylo zajistit, aby se jeřáby v rušném přístavním prostředí nesrazily s jinými vozidly, nákladem nebo personálem.
Výzva
V kontejnerovém terminálu vyžadují jeřábové operace vysoký stupeň přesnosti a bezpečnosti. Kolize mohou vést k vážným zraněním, poškození nákladu a přerušení výroby. Zákazník potřeboval pokročilé řešení, které by rychle detekovalo potenciální překážky a zajistilo bezpečný provoz jeřábu.
Řešení: Laserový radar DADISICK LD2030A2
Technický tým společnosti DADISICK doporučil laserový radarový senzor LD2030A2, který je speciálně navržen pro zvýšení bezpečnosti a účinnosti jeřábových operací.
Aplikace laserového radaru DADISICK LD2030A2 v provozech přístavních jeřábů
Pracovní princip
Laserový radar LD2030A2 detekuje objekty a překážky v reálném čase vysíláním laserových paprsků a měřením doby, za kterou se paprsky odrazí zpět. Když laserový radar detekuje potenciální riziko kolize, okamžitě vyšle signál operátorovi nebo automatizovanému řídicímu systému a spustí nouzové zastavení nebo nouzové zpomalení, aby se předešlo kolizím.

Implementace a výsledky
Po instalaci laserového radaru DADISICK LD2030A2 zákazník dosáhl následujících klíčových výsledků:
1. Zvýšená provozní bezpečnost:
Detekční schopnosti laserového radaru v reálném čase výrazně snížily riziko kolizí, zlepšily bezpečnost provozu jeřábů a snížily pravděpodobnost nehod.
2. Zlepšená efektivita práce:
Díky méně častým odstávkám a kontrolám se operace jeřábu stala efektivnější a umožnila rychlejší dokončení úkolů.
3. Úspora nákladů:
Tím, že se zákazník vyhnul kolizím, snížil náklady na údržbu a opravy a minimalizoval ztráty nákladu.
Závěr
Laserový radar DADISICK LD2030A2 zajišťoval výjimečnou bezpečnost a efektivitu provozu přístavních jeřábů zákazníka. Tento případ vyzdvihuje vedoucí pozici a vynikající technologii společnosti DADISICK v oblasti průmyslové bezpečnosti, přináší hmatatelná vylepšení automatizovaných operací zákazníka a zároveň snižuje potenciální rizika a náklady.
I nadále se budou zaměřovat na poskytování vysoce kvalitních bezpečnostních zařízení, která splňují bezpečnostní potřeby zákazníků, zejména v prostředích vyžadujících vysokou přesnost a efektivitu.
představované výrobky
Vyhýbání se překážkám na 20 m – laserový skenovací radar – DADISICK
20m vzdálenost, Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.
20m Navigační Safety|Laser Scanning Radar|DADISICK
Dosah snímání 20m, Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.
Měřicí vzdálenost 50 m – laserový skenovací radar – DADISICK
Dosah snímání 50 m, Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.
5m vyhýbání se překážkám – laserový skenovací radar – DADISICK
5m vzdálenost,Technika, která využívá laserový paprsek k měření vzdálenosti a vytváření podrobných map objektů a prostředí.