Upgrade bezpečnosti v závodě na výrobu automobilů – chytrá aplikace bezpečnostních rohoží

Upgrade bezpečnosti v závodě na výrobu automobilů – chytrá aplikace bezpečnostních rohoží

Shrnutí

Naším zákazníkem je přední automobilový výrobní závod, který se zaměřuje na výrobu vysoce kvalitních automobilů, aby uspokojil rostoucí požadavky trhu.

Zákazník pozadí
Naším zákazníkem je přední automobilový výrobní závod, který se zaměřuje na výrobu vysoce kvalitních automobilů, které splňují rostoucí požadavky trhu.
Výzva
V moderních automobilových výrobních závodech je použití automatizovaných zařízení rozsáhlé. Zajištění bezpečnosti pracovníků v blízkosti strojů však vždy představovalo zásadní výzvu. Zejména v nebezpečných oblastech, jako jsou svářečská pracoviště, se zajištění bezpečnosti pracovníků stalo naléhavým úkolem.
Řešení
Zákazníkovi jsme poskytli inteligentní řešení upgradu bezpečnosti, které zahrnovalo instalaci bezpečnostních rohoží kolem svařovacích pracovišť v závodě na výrobu automobilů. Tyto rohože jsou osazeny podložkami citlivými na tlak, které dokážou rozpoznat, když na ně někdo šlápne.
Pokud tlak překročí určitou prahovou hodnotu, rohože okamžitě spustí nouzové zastavení a zastaví svařovací stroj, aby se zabránilo zranění nebo nehodám personálu.
Bezpečnostní podložka
Proces implementace:
Náš profesionální tým úzce spolupracoval se zákazníkem na strategickém umístění bezpečnostních rohoží kolem svařovacích pracovišť, aby bylo zajištěno pokrytí nebezpečných oblastí. Tyto rohože byly integrovány se svařovacím strojem a bezpečnostními postroji pracovníků a vytvořily tak účinnou bezpečnostní síť.
Výsledek:
Zákazník úspěšně zvýšil bezpečnost provozu v automobilovém výrobním závodě a snížil rizika potenciálních nehod. Zavedení inteligentních bezpečnostních rohoží jim umožnilo vyrábět vysoce kvalitní vozy bezpečněji ve vysoce automatizovaném výrobním prostředí.
Závěr
Chytrá aplikace bezpečnostních rohoží poskytuje výrobním závodům v automobilovém průmyslu účinný způsob, jak zvýšit bezpečnost provozu. Tento případ ukazuje, jak přijetí inteligentní bezpečnostní technologie nejen zlepšuje bezpečnost, ale také zvyšuje efektivitu výroby a poskytuje zákazníkům spolehlivé řešení.
Strategickým umístěním těchto rohoží dosáhl automobilový výrobní závod bezpečného a efektivního výrobního prostředí.
představované výrobky
Řada DT14|Rubber Hybrid Safety Rohože|DADISICK
Bezpečnostní koberec je technologie, která prostřednictvím snímání tlaku sleduje rozložení tlaku na koberci.
Bezpečnostní relé Ter-A
bezpečnostní relé pro bezpečnostní světelné závěsy Dadisick
Ultrazvukové snímače CSC série | Výrobce snímače
Ultrazvukové senzory jsou zařízení, která používají zvukové vlny k měření vzdálenosti.
QT20-40-760-2BB|Bezpečnostní světelná závora|DADISICK
Rozteč paprsků:40mm Počet optických os:20 Ochranná výška:760mm Bezpečnostní senzory pro výstup stroje (OSSD):2 PNP